web analytics

Legeforeningen setter seg i respekt hos helsemyndighetene.

Suksessen med ny grafisk profil i forrige uke har heldigvis  ikke gått til hodet på sentralstyret i Den Norske Logreforening, som forbereder seg på tøffe tak omkring  samhandlingsreformen.

Forhandlingsutvalgets direktør Lefling legger ikke fingrene i mellom og snakker seg varm om Logreforeningens strategi: “Forhandlingene i fjor førte til at vi fikk komme inn på direktørens kontor. Det er det ikke mange som får. Det er et betydelig ansvar å forvalte et slikt privilegium, og det skal ikke misbrukes.”

Dog er man forberedt på å sette hardt mot hardt. “Vi er urettferdig blitt kritisert for å være helsemyndighetenes skjødehund. Hvis Helsedirektoratets Bjørn Inge Larsen ikke hører på oss denne gangen heller, vil vi a) gjemme direktørens tøfler lengst under sofaen på kontoret, b) ta en konfekt fra konfektskålen hans uten at noen ser det eller c) slikke ham i fjeset til han gir seg ende over” avslutter direktøren og skrider travelt inn til morgenmøtet for å planlegge dagens lunch. En ny dag med nye muligheter i Legenes Hus.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.